De branchevereniging voor trainen & opleiden

NRTO aanwezig op het
“Next Learning Event”

FacebookTwitterLinkedIn


Op dinsdag 24 april 2018 was de NRTO prominent aanwezig op het druk bezochte Next Learning event in Den Bosch. Alle bezoekers die over de loper in de huiskleur van de NRTO naar binnen kwamen, moésten wel langs de stand van de NRTO. Bij de stand van de NRTO zijn vele nieuwe contacten gelegd en hebben de bezoekers (learning-professionals) kennis kunnen maken met de NRTO, het NRTO-keurmerk en met de activiteiten. Ook zijn de NRTO-publicaties Leren Loont veelvuldig uitgedeeld en meegenomen.

Een erg leuke, veelzijdige, leerzame en inspirerend dag. Met een programma waarbij het wel erg lastig kiezen was. De deelnemer kon maar liefst kiezen uit 40 (!) sessies. Denk bijvoorbeeld aan Smart & immersive technology’, ‘Veranderen is leren, leren is veranderen.’ Deze thema’s werden gepresenteerd door verschillende inspirerende sprekers. Arend Ardon liet bijvoorbeeld de bezoekers zien en ervaren wat ingesleten patronen zijn en dat veranderen gaat over psychologie van mensen. Overkoepeld thema was: GameChanger.

Het Next Learning Event
Het spel verandert, het speelveld ‘leren & ontwikkelen’ verandert, en niet zo’n beetje ook.’ Het Next Learning te Den Bosch, is een event dat jaarlijks wordt georganiseerd en waar ongeveer 800 learning professionals op af komen. Tijdens dit event horen en ervaren de bezoekers alles over het (nieuwe) leren in organisaties. NRTO zit in de adviesraad. Naast standhouders is de NRTO tevens partner van het Next Learning Event 2018. Er werden goede gesprekken gevoerd en nieuwe contacten opgedaan. Maar bovenal werd er veel geleerd!

Benieuwd naar de terugblik?

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten