De branchevereniging voor trainen & opleiden

Lid worden van de NRTO


Lid worden van de NRTO? De NRTO is de brancheorganisatie voor private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Op dit moment telt de NRTO ruim 300 leden. De activiteiten van de NRTO-leden samen zijn breed en divers: van branche- en functiegerichte trainingen, taalonderwijs en wettelijk erkende mbo- en hbo-opleidingen tot online leren, VCA, EVC en examens.

Voordelen van het lidmaatschap

Het lidmaatschap van de NRTO biedt veel voordelen. U ontvangt informatie over actuele trends en ontwikkelingen in de markt en wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook kunt u uw collega’s ontmoeten tijdens de netwerkbijeenkomsten die we organiseren en ons slagvaardige bureau staat voor u klaar. Lees verder.

Kwaliteit en het NRTO-keurmerk

Kwaliteit is een belangrijke waarde van de NRTO. Leden van de NRTO staan voor kwaliteit en professionaliteit. Daarom verdienen NRTO-leden het NRTO-keurmerk. Het bezit van het keurmerk is een voorwaarde voor het lidmaatschap van de NRTO. Elk lid voldoet aan de kwaliteitseisen van het keurmerk. Lees verder

Het lidmaatschap aanvragen

Wilt u het lidmaatschap aanvragen, vul dan het aanvraagformulier in. De commissie van kwaliteitshandhaving neemt uw aanvraag in behandeling. Deze commissie beoordeelt of u voldoet aan de toelatingscriteria. Vervolgens brengt de commissie van kwaliteitshandhaving advies uit aan het bestuur. Het bestuur besluit over het toekennen van het lidmaatschap.

Lees meer over de aanvraagprocedure


Meer informatie

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van de NRTO? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op 030 267 37 78 of per mail info@nrto.nl.