De branchevereniging voor trainen & opleiden

Het NRTO-keurmerk aanvragen


U staat voor kwaliteit en professionaliteit. Dat geldt voor alle leden van de NRTO. Daarom bestaat het NRTO-keurmerk: een onafhankelijke erkenning door een certificerende instelling waarmee u kunt bewijzen dat u voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Kies uw situatie en behaal het NRTO-keurmerk

Wilt u het NRTO-keurmerk behalen, dan doorloopt u een aantal stappen. Welke stappen dat zijn, hangt af van uw situatie. Veel leden van de NRTO hebben reeds een erkenning, registratie of certificaat. Hier hebben we rekening mee gehouden bij het ontwikkelen van het NRTO-keurmerk. Klik hieronder op de situatie die op u van toepassing is. U komt dan bij de informatie die u helpt het NRTO-keurmerk te behalen. Heeft u geen erkenning, registratie of certificaat, klik dan op de button ‘Ik wil het NRTO-keurmerk behalen en heb geen ander keurmerk’.

Let op! Om het NRTO-keurmerk te behalen is een lidmaatschap van de NRTO een voorwaarde. Voor meer informatie over het lidmaatschap klik hier.


Ik wil het NRTO-keurmerk behalen en heb geen ander keurmerk

Ik heb een
CRKBO-registratie

Ik heb een CREBO-,VO-
of CROHO-erkenning

Ik heb een
ISO-certificaat

Ik ben een
erkende EVC-aanbieder

Ik heb een
ander keurmerk

Downloads voor
het NRTO-keurmerk