De branchevereniging voor trainen & opleiden

Terugblik bijeenkomst Big Data

FacebookTwitterLinkedIn
C_jWEBpXsAEzK7u


Reactie van een deelnemer “Nogmaals dank voor de uitnodiging voor de Big Data-bijeenkomst. Ik vond het een erg boeiende bijeenkomst en de locatie was prachtig!”

Speciaal voor leden heeft de NRTO op 11 mei 2017 een bijeenkomst georganiseerd over het gebruik van big data in bedrijfsprocessen en voor gepersonaliseerd leren. Het was een mooie en leerzame bijeenkomst.

De bijeenkomst begon met een inleiding over het gebruik van big data bij business improvement en werd verzorgd door Paul Aartsen (EMC). Welke (big) data heb je nodig om je doel te bereiken? Hoe ga je big data inzetten om het traject continu te verbeteren?

Vervolgens werd door Ger Driesen (ANewSpring) ingegaan op het gebruik van big data bij adaptief leren. Tot slot gingen leden met elkaar in gesprek over de vraag welke data relevant zijn om performanceverbetering te ondersteunen. Zoek samenwerking met experts uit andere disciplines was één van de vele tips. De NRTO kan u hierin ondersteunen. De bijeenkomst vond plaats bij EMC performance te Groenekan. Wij danken iedereen voor hun komst en inbreng en onze sprekers en EMC performance in het bijzonder voor hun bijdrage en gastvrijheid!

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten