De branchevereniging voor trainen & opleiden

Next Learning Event 24 april 2018 Den Bosch

FacebookTwitterLinkedIn


Op 24 april 2018 vindt in Den Bosch het Next Learning event 2018 plaats. Het event waar jij als learning-professional samen met ruim 800 collega’s alles hoort en ervaart over het (nieuwe) leren in organisaties. Dit event draait om leerrendement.

Het thema dit jaar is: GameChanger. Het spel verandert, het speelveld ‘leren & ontwikkelen’ verandert, en niet zo’n beetje ook. Leren moet leiden tot wendbare medewerkers, die zich snel kunnen aanpassen en bijdragen aan het resultaat van de organisatie. Dat vraagt om een andere kijk op leren. Ben jij klaar voor deze GameChange?

Laat je inspireren door de 5 thema’s van Next Learning 2018
• Fluid & powerful learning & working
• Smart & immersive technology
• Veranderen is leren, leren is veranderen
• Learning design for business performance
• Mens@Work

Hou de website in de gaten voor de sprekers, updates en extra’s!

Speciaal voor leden van de NRTO: € 200,- korting
Omdat de NRTO partner is van dit event ontvangen NRTO-leden een korting van € 200,- op de deelnamekosten van het congres. Je betaalt geen € 799,- maar slechts € 599,- per persoon (excl. Btw). Meld je snel aan via deze aanmeldlink, de korting is direct verrekend.

Bij aanmelding vóór 1 december 2017 krijg je ook nog het boekje ‘Man meets Woman’ cadeau, met sterke beelden over hoe het vrouwenbrein werkt én het mannenbrein. Diversiteit in leren begint hier!

Zien we jou ook op 24 april 2018?

Locatie:
1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA Den Bosch

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten