De branchevereniging voor trainen & opleiden

LEARNTEC 30 januari t/m 1 februari 2018 Karlsruhe

FacebookTwitterLinkedIn

Van 30 januari t/m 1 februari 2018 vindt in het Duitse Karlsruhe de internationale vakbeurs en het gerenommeerde internationale congres de LEARNTEC plaats. Deze vakbeurs biedt alles op het gebied van digitaal leren, onderwijsinnovatie en ICT. Nederlandse bedrijven kunnen zich nu aanmelden om voor een gunstig tarief als exposant aan de beurs deel te nemen.

Met meer dan 257 exposanten en meer dan 7.500 beursbezoekers uit 27 verschillende landen is LEARNTEC dé vakbeurs en een zeer belangrijk platform voor IT-ondersteund leren. Het toenemende belang van e-learning weerspiegelt zich al jaren achtereen in stijgende bezoekersaantallen. Een tweede hal wordt er de komende 26e editie bijgetrokken.

Bedrijven die digitale leermiddelen en trainingsinhoud aanbieden aan het bedrijfsleven en onderwijs zijn op LEARNTEC te vinden. Tijdens LEARNTEC komen opleidingsexperts en beslissers uit heel Europa bij elkaar.

De internationale vakbeurs en het zeer goed bezochte gerenommeerde internationale congres LEARNTEC biedt alles op het gebied van digitaal leren, opleiden en trainen. Het toenemende belang van digitaal opleiden blijkt onder andere uit het groeiende aantal exposanten. De beurs beschikt over ruim 25 jaar aan ervaring en kennis op het gebied van content en IT, zodat de LEARNTEC een internationaal trefpunt voor professionele opleiders, coachers en aanbieders van e-learning is geworden.

Met meer dan 7.500 vakbezoekers uit 27 landen en 257 exposanten uit 14 verschillende landen is de LEARNTEC het belangrijkste platform voor IT-ondersteund leren. De bezoekers van de LEARNTEC zijn onder andere:
• E-learning professionals Onderwijs- en opleidingsexperts
• Opleidings-, trainings- en coachingsmanagers
• HRM- en P&O-verantwoordelijken
• Docenten en trainers
• Kennismanagers
• ICT-managers en -specialisten
• Beslissers uit sales en marketing

Exposeren op de LEARNTEC is met name interessant voor aanbieders van digitale leermiddelen voor het bedrijfsleven en middelbaar, hoger en beroepsonderwijs en uitgevers van software en training content.
Meer weten?
Leden van de NRTO kunnen met korting naar LEARNTEC!

→ Leden NRTO krijgen een gratis doorlopende toegangskaart voor de vakbeurs (waarde € 72,-)

→ Leden krijgen een speciale prijs voor een 1-dagskaart voor het congres t.w. € 160,-; normale prijs € 410,-

→ Een doorlopende 3-daagse congreskaart t.w. € 245,-; normale prijs € 550,-

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten