De branchevereniging voor trainen & opleiden

Externe erkenning voor interne opleiding

FacebookTwitterLinkedIn

Succesvolle samenwerking ABN AMRO, Gooiconsult en NIBE-SVV

ABN AMRO, Gooiconsult en NIBE-SVV hebben een accreditatie op NLQF 6 ontvangen voor de Leergang Relatiemanager Bedrijven ABN AMRO. NLQF 6 is het niveau waarop ook de door de overheid erkende bachelor-opleidingen zijn ingeschaald. Het is de eerste keer dat er in Nederland een formele erkenning op dit niveau plaatsvindt van een niet-formele, interne opleiding. Het NLQF is bovendien gekoppeld aan het European Qualifications Framework (EQF), waarmee de opleiding ook internationale erkenning heeft. ABN AMRO is de eerste financiële dienstverlener die opleidt met dit maatschappelijk erkende resultaat.

Het Nederlands Kwalificatiekader (NLQF) maakt duidelijk op welk werk- en denkniveau een medewerker gekwalificeerd is. Samen met Gooiconsult en NIBE-SVV formuleerde ABN AMRO het niveau van de Leergang Relatiemanager Bedrijven ABN AMRO in termen van leeruitkomsten. De leeruitkomsten zijn gebaseerd op kerntaken en werkprocessen en beschrijven precies wat de Relatiemanager Bedrijven na het doorlopen van de leergang moet kennen (kennis) én kunnen (vaardigheden). Onafhankelijke experts toetsen uitgebreid of aan dit niveau voldaan wordt.

Hans Hanegraaf, Algemeen Directeur Bedrijven ABN AMRO: “De toekenning van deze accreditatie is een bevestiging van onze visie om in een culture of excellence, met bevlogen professionals, onze klanten te bedienen. Het is een duidelijk bewijs dat we de meest deskundige bank willen zijn voor onze klanten en we ‘Learning & Development‘ van onze werknemers serieus nemen.”

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten