De branchevereniging voor trainen & opleiden

Opleidingsplatform EDU-DEX heeft meer dan 100 gebruikers

FacebookTwitterLinkedIn

Stichting EDU-DEX maakte onlangs bekend dat meer dan 100 bedrijven en portals gebruikmaken van EDU-DEX. De NRTO feliciteert EDU-DEX met het behalen van deze mijlpaal. De NRTO steunt de doelen en aanpak van dit platform voor opleidingsinformatie, omdat het platform bijdraagt aan grotere transparantie, hogere kwaliteit en meer efficiency in de opleidingssector.

EDU-DEX beheert een open standaard voor het vastleggen en uitwisselen van opleidingsinformatie. De cursusinformatie van ruim 50 opleidingsinstituten wordt elke 24 uur automatisch verspreid onder de afnemers. Dit zijn bedrijven en organisaties met een eigen cursuscatalogus of portal.

NRTO pleit voor transparantie en steunt EDU-DEX

De NRTO steunt EDU-DEX sinds de oprichting in 2014. Directeur van de NRTO Ria van ’t Klooster: ‘EDU-DEX draagt bij aan de transparantie en kwaliteit van het private onderwijsaanbod. Met EDU-DEX verloopt de uitwisseling van opleidingsinformatie tussen opleiders en afnemers nauwkeuriger en efficiënter. Dit levert beide partijen significante besparingen op in termen van tijd en kosten. Afnemers beschikken altijd over actuele gegevens over het aanbod van opleiders en kunnen die beter vergelijken. Opleiders kunnende informatie over hun opleidingsaanbod op één platform aanleveren en niet aan tientallen portals of (potentiële) klanten.’

Aansluiten op EDU-DEX

Leden van de NRTO kunnen met korting informatie over hun opleidingsaanbod aanbieden via EDU-DEX. Bekijk in het filmpje hieronder hoe opleiders kunnen profiteren van aansluiting op EDU-DEX.
Meer informatie

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten