De branchevereniging voor trainen & opleiden

8 Redenen om lid te worden

8 Redenen om lid te worden, al 350 leden ervaren dagelijks de meerwaarde van het lidmaatschap van de NRTO. Zij worden op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen en trends in de markt, wijzigingen in de wet- en regelgeving, zijn aangesloten bij de stichting geschillencommissie consumentenzaken, krijgen informatie toegestuurd en kunnen hun vragen stellen. Daarbij zijn leden van de NRTO in het bezit van het NRTO-keurmerk. Met het NRTO-keurmerk laten leden zien dat zij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Maar dat is nog niet alles. Wij hebben speciaal voor u de redenen om lid te worden op een rij gezet.

Genoeg redenen om vandaag nog lid te worden:

 • 1

  Bij politieke partijen, ministeries, werkgevers en werknemersorganisaties worden uw belangen behartigd.

 • 2

  Speciale korting voor leden voor Edudex.nl, E-learning.nl en het jaarlijks Next Learning Event.
  Raadpleeg het overzicht van kortingsregelingen (pdf, 222 kb) voor NRTO-leden.

 • 3

  U ontvangt het NIDAP onderzoek naar het inkoopgedrag van werkgevers en werknemers. Daarnaast wordt een benchmark onder leden gehouden.

 • 4

  U krijgt een keer per week onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de belangrijkste onderwijsitems die verschijnen in de landelijke media en andere relevantie informatie.

 • 5

  U wordt tijdens bijeenkomsten geïnformeerd over relevante ontwikkelingen door vooraanstaande gastsprekers. Hierdoor zorgen wij ervoor dat belangrijke organisaties een gezicht krijgen. Tevens krijgt u de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten en te netwerken.

 • 6

  U krijgt informatie, hulp en tips om veel voorkomende knelpunten op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘modelcontracten voor de inhuur van zzp’ers’ en servicedocumenten over de privacywetgeving

 • 7

  U ontvangt het NRTO-keurmerk als u voldoet aan de kwaliteitseisen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

 • 8

  De NRTO is aangesloten bij VNO-NCW/MKB-Nederland. Door het lidmaatschap van de NRTO krijgt u ook toegang tot bepaalde activiteiten van VNO-NCW.