Studiemateriaal en regionaal ondersteuningsaanbod beschikbaar voor aspirant-pabostudenten

1 september 2014

Havoleerlingen en mbo-studenten die naar de pabo willen, moeten vanaf 1 augustus 2015 aan toelatingseisen voldoen voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Alle aspirant-studenten die geen hbo- of vwo-diploma hebben of havo-eindexamen hebben gedaan in deze vakken, moeten toelatingstoetsen voor de pabo maken. Om havoleerlingen en mbo-studenten op deze toetsen voor te bereiden is tijdelijke hulp beschikbaar via www.goedvoorbereidnaardepabo.nl. Deze hulp bestaat uit speciaal ontwikke LEES MEER »

Categorien : Algemeen, BVE/ MBO


NRTO, Noloc en OVAL stappen uit Raad van Advies Blik op Werk

10 juli 2014

NRTO, Noloc en OVAL hebben kwaliteit van hun leden en transparantie voor de consument hoog in het vaandel staan. Wij zijn daarom als vertegenwoordigers van private bedrijven actief op het gebied van loopbaanadvies, opleiding en activering enthousiast in de Raad van Advies van Blik op Werk gestapt. De afgelopen twee jaar is in de Raad van Advies van Blik op Werk meerdere malen gesproken over de koers van Blik op Werk. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Talen


Werkconferentie Vandaag effectief opleiden voor morgen, waarom (niet)?

24 juni 2014

Locatie: Zonheuvel Doorn |  11-9-2014 Interactieve werkconferentie van AWVN en NRTO voor werkgevers en opleiders over effectief opleidingsbeleid in organisaties. Met een key-note van Charles Jennings, auteur van de bestseller Effectief opleiden in organisaties. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Branche- en functiegerichte opleidingen, Online leren


“Aansluiten bij de taal van de deelnemers” interview met Dirksen opleidingen en de NRTO

20 juni 2014

Jan van der Heijden (Dirksen Opleidingen) en Susan Krol (NRTO) worden voor het blad Dimensies geïnterviewd door ECBO. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, BVE/ MBO


Pagina 1 van 7912345...102030...Last »

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies. Meer informatie? Bericht sluiten