NRTO, Noloc en OVAL stappen uit Raad van Advies Blik op Werk

10 juli 2014

NRTO, Noloc en OVAL hebben kwaliteit van hun leden en transparantie voor de consument hoog in het vaandel staan. Wij zijn daarom als vertegenwoordigers van private bedrijven actief op het gebied van loopbaanadvies, opleiding en activering enthousiast in de Raad van Advies van Blik op Werk gestapt. De afgelopen twee jaar is in de Raad van Advies van Blik op Werk meerdere malen gesproken over de koers van Blik op Werk. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Talen


Werkconferentie Vandaag effectief opleiden voor morgen, waarom (niet)?

24 juni 2014

Locatie: Zonheuvel Doorn |  11-9-2014 Interactieve werkconferentie van AWVN en NRTO voor werkgevers en opleiders over effectief opleidingsbeleid in organisaties. Met een key-note van Charles Jennings, auteur van de bestseller Effectief opleiden in organisaties. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Branche- en functiegerichte opleidingen, Online leren


“Aansluiten bij de taal van de deelnemers” interview met Dirksen opleidingen en de NRTO

20 juni 2014

Jan van der Heijden (Dirksen Opleidingen) en Susan Krol (NRTO) worden voor het blad Dimensies geïnterviewd door ECBO. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, BVE/ MBO


Interview Hans Hillen in TvOO: ‘De meeste zegen komt van eigen initiatief’

13 juni 2014

Ooit begonnen als docent op een middelbare school in Hilversum is Hans Hillen terug in het onderwijs. Nu als voorman van de branchevereniging voor particuliere trainings en opleidingsbureaus, de NRTO. Hij voelt zich er als een vis in het water, mede omdat volgens hem het tij meezit voor de ‘privaten’. “Ik zit glimlachend in een trein die vanzelf steeds meer vaart maakt.” LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Branche- en functiegerichte opleidingen


Pagina 1 van 7912345...102030...Last »

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies. Meer informatie? Bericht sluiten