Tip: Brochure over het NLQF

23 april 2014

In de brochure over het NLQF staat precies uitgelegd wat de betekenis van het NLQF is voor werkgevers, werknemers, studenten en onderwijsaanbieders. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, NLQF


Veel aandacht voor kwaliteit en kwaliteitsborging binnen privaat onderwijs

16 april 2014

Uit het onlangs verschenen onderwijsverslag van de Inspectie blijkt dat privaat mbo onderwijs het beter doet op het gebied van kwaliteitsborging dan andere instellingen. De NRTO laat in een reactie weten dat kwaliteit en kwaliteitsborging binnen de vereniging veel aandacht krijgen. Zo stelt de NRTO servicedocumenten op voor leden en worden er ledenbijeenkomsten georganiseerd. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, BVE/ MBO


Reactie NRTO op het onderwijsverslag: Student kiest bewust en gemotiveerd voor privaat onderwijs

16 april 2014

De NRTO laat in een reactie op het onderwijsverslag van de Inspectie weten dat studenten die een opleiding volgen bij een private onderwijsinstelling daarvoor bewust en gemotiveerd kiezen. LEES MEER »

Categorien : Algemeen, Hoger Onderwijs


Private trainings- opleidingsinstituten vormen een sterke en sector brede brancheorganisatie

11 april 2014

De Vereniging van Trainings- en Opleidingsinstituten Nederland (VETRON) gaat volledig op in de NRTO. Dat heeft de Algemene ledenvergadering van de VETRON op 10 april 2014 besloten. De VETRON werd in 1982 opgericht en is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een vereniging van tientallen toonaangevende trainings- en opleidingsbureaus, waaronder Bureau Zuidema, GITP en Schouten & Nelissen. Door deze krachtenbundeling wordt een sterke en sector brede brancheorganisatie gevormd LEES MEER »

Categorien : Algemeen


Pagina 1 van 7712345...102030...Last »

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies. Meer informatie? Bericht sluiten