De branchevereniging voor trainen & opleiden

Werkconferentie 11/9: ‘Blijven werken en ontwikkelen in de nieuwe werkelijkheid’

   11/09/2017

13:30-17:00 uur

   Amersfoort

Leerhotel Het Klooster Daam Fockemalaan 10 3818 KG Amersfoort

7trendsInteractieve werkconferentie over werken en ontwikkelen in de toekomst, voor werkgevers en voor opleiders. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door werkgeversvereniging AWVN en de NRTO.

Direct aanmelden

hans van der heijden

Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Opening door AWVN en NRTO
14.10 uur Key-note inleiding door Hans van der Heijden, director Human Capital Deloitte en auteur van Zeven megatrends – over leven en ondernemen in een nieuwe werkelijkheid
15.30 uur Wat betekenen deze zeven megatrends voor de (dagelijkse) praktijk van werken en leren? Werkgevers en opleiders gaan in kleine groepen met elkaar in gesprek. Discussie onder leiding van Janneke Schenning, directeur kennis en innovatie Schouten & Nelissen.
17.00 uur Netwerkborrel

jsch

Aan het einde van deze middag heeft u meer inzicht in de trends en de gevolgen voor werk en ontwikkeling van werkenden. U heeft met deelnemers van gedachten gewisseld, ervaringen gedeeld en nieuwe contacten gelegd. Bovenal kunt u met nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie de volgende dag aan de slag gaan. Het boekje met de trends krijgt u uiteraard mee.

Over Hans van der Heijden
Hans van der Heijden studeerde rechten en psychologie (cum laude) en werkte onder meer bij Twijnstra Gudde, Rabobank Nederland en nu bij Deloitte. Hij schreef – na zijn succesvolle boek de WERKelijkheid van morgen in 2006 – nu een boek over leven en ondernemen in de toekomst. Hans spreekt op een inspirerende wijze – gelardeerd met veel voorbeelden uit de praktijk – over zeven megatrends die de toekomst van werken en leren volgens hem gaan veranderen.

Over Zeven megatrends – over leven en ondernemen in een nieuwe werkelijkheid
In zijn boek onderscheidt Hans van der Heijden de belangrijkste trends waarmee wij te maken krijgen: digitaler, grenzelozer, pluriformer, onzekerder, verantwoordelijker, vitaler en ondernemender.
Deze trends vragen om keuzes en handelen van werkgevers, werkenden en van iedereen actief in de opleidingensector. Hoe krijg en biedt je zekerheid en vertrouwen in een wereld die in een rap tempo verandert. Hoe houd je mensen blijvend inzetbaar? Wat is de rol van de werkgever en wat van de werkende? Wat zijn de gevolgen van bijvoorbeeld de megatrend ’digitaler’ voor een leven lang ontwikkelen? Wat betekent het voor opleiden? Wat kunnen werkgevers en werkenden doen binnen de megatrend ‘onzekerder’? Welke competenties kunnen juist zekerder maken? Allemaal vraagstukken waar werkgevers en opleiders mee te maken krijgen. Hoe kunnen opleiders zorgen dat werkgevers kunnen blijven beschikken over goed opgeleid personeel? Hoe kunnen opleiders inspelen op deze trends? Hoe kan je mensen ontwikkelen voor de banen van de toekomst?

Voor wie?
Deze werkconferentie is interessant voor:
– HR-managers, HRD-managers en opleidingsmanagers en HR-beleidsmedewerkers uit alle sectoren
– opleiders, trainers, opleidingsadviseurs
– medewerkers ministeries van OCW en SZW
– medewerkers bij O&O-fondsen

Investering
Maak gebruik van de vroegboekkorting en meld u aan voor 11 augustus!

Aangemeld vóór 11 augustus (excl. btw):
NRTO-leden: € 195,- (Na 11/8: € 215,-)
AWVN-leden: € 195,- (Na 11/8: € 215,-)
NVO2-leden: € 195,- (Na 11/8: € 215,-)
Niet-leden: € 245,- (Na 11/8: € 295,-)


Vragen?
Heeft nog vragen? Neem dan contact op met de NRTO (info@nrto.nl)

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de site van de AWVN. Als u op onderstaande link klikt dan komt u op de site van de AWVN terecht.

Direct aanmelden

De website van de NRTO maakt gebruik van cookies.   Meer informatie?   |   Bericht sluiten